gustaviksbadet!

den 21 feb!

igår var vi i gustaviskbadet .. först gick vi till restaurang och äter gott  vi åt buffé. allt möjlig maträtter.. sen åt vi glass med hallonsås åh vad gott det var .. sen vi dricka kaffe. sen går till relax och bada i bublor hela em. vilket härlig där.. ser här foto

lulzim sitter bakom är fisavkvarium. finns tre små haj där i akavarium.. fint tycker jag .. vi drack sprite och cocacola dricker vi sen toast gott vi blir mätta vi slöö i stolen.
ser här jag bada i bubblor härlig va!?
åkte hem och är alldelse slööööö och trött ! puh! tack min gubbe som bjöd mig ut för alla hjärta dag ! eftersom han har jobbar hela veckan har inte tid nåt sånt så därför han bjöd mig ut .. puss min gubbe !

sagan är slut!


Alla hjärta dag!

hej igen !
oj jag fick fina blommor av min gubbe ser här blommor!image14

nu vill jag ge min gubbe en fin ros från mig !jag älskar min gubbe...  ser han ut nu idag !
japps  sagan är slut!
                                     


dövas förening!

hej !
igår var jag i dövas förening och lyssna på om tolkfrågning ! det tog en timma att lyssna. oj vilket stol jag sitter i  .. nästan blir min ben domnar.. hihi jag börja blir gammal.. så jag träffa min barnbarn var med där ..hon sover bara så jag kan inte krama henne ack nej vill ej störa henna sömn.. hon var mycket rörelse  när hon sover kanske hon drömde vackert..  japp sagan är slut!