påskhelgen!

     Långfredag påsk!
vi hade pensionärklubb som har rolig tillsammans och åt i resturang son heter sign . vi åt påskmat det var verklig gott och vi bliv mätt  så efterrätt var det rulltårta med grädde och kaffe. så kom en tant som klär  påskkärring ser här foto . vad hon är kul med lampskärm som hatt.. hon överaskade oss i restaurang.  sen vi spela bingo . hon som klär vann två ggr  i bingo sen jag vann sista bingo  fick 100 kr  turlig för mig . 
                      
Påskafton !

Jag var hos min dotter  i kumla  och sova över där och jag busar min lilla barnbarn lea.  vi åt påskmat  då kom morfar och bonusmormor och farmor till lea . vi tillsammans åt påskmat. sen åkte dom hem . ser mamma lär och läsa för henne och hon försöker förstår men inte än har hon fatta..
Påskdagen!

Var bara hemma hela dan och slöar  och koppla av hemma skönt. inte speciellt  bara hemma!

Påskannansdagen!

Jag och en kompis var hos en bekant som vi blir inbjudan hem till henne i glanshammar.. men vi tar var sin mat t.ex  min kompis som heter maria hon tar förrätt och jag tar efterätt  och hon som bor där heter ingabritt tar varmrätt  sen en kille som heter per tar kvällrätt ostbricka. det var gott .. vi spelar plumpspel det var kul .  ser här vi dricka kaffe och prata  och prata och prata bla bla bla hela kvällen ojsan tiden går fort gick hem halv  ca 10 tiden kväll.. titta  här !


dom har så fin hus en plan hus ska bygga svimmningpol  . vilket lyx.. hihi . japp

sagan är slut!

               

lea och kvinnodagen!

hej !
nu ska jag berätta lite men först i tisdags  var min dotter mona med sin lilla barnbarn lea var hos mig och vi åt  våffla med sylt och grädde  sen gosar jag med min lilla barnbarn en liten stund medan mona gör med min data  och lär mig lite .. sen åkte dom hem åh puh diskar jag allt  ..  ser här lea

         lördag den 8 mars !

 igår var jag och och alla flickorna i kvinnogille som fira för kvinnodagen  så vi åt i thac coco  restarurang  ..  det var trevlig . vi flickorna prata allt möjlig .. och vi åt gott mat  ser här första är förrätt det är vårrullen med vitkål och sötsursås  ser här .

 när v har åt färdig med förrätt så på nytt åt vi huvudrätt så vi hämta olika mat i buffe sen dom stekar dom allt  sen vi åt ser här .

ser den gott ut va?
sen efterrätt var det olika frukter  och kaffe.. men jag liten besviken ingen glass vore gott till frukter . men ack nej .jag tog bara kokosbullar och ananans.. 

sen vi prata med flickorna till åtta sen hem  och var mätt och slöar  och titta på tv melodifestivalen men jag somna i soffan iallafall var mkt trött.. 
japp sagan är slut!