kort händelser rika berätteleser.. !

Den 21/11 2009.

Vi hade pensionär och kvinnogillet har samarbeta med hattparty.. det var rolig att se dom olika hattar.. först sätt vi och äter kyckling med potatisgrantäng.. och sallad sen efterrätt  kaffe.. det var väl väldig gott..  sen två tjej som har dragit ut vem som vinner med hattar  ser här vem det är 

1:e är
lennart   2:e är  3:e är
           Lennart                                Maggie                                 Maria
jag tycker att erik wiik skulle få ettan för han har så lustig hatt  ser här:sen har vi haft tipspromenad..  jag vann inte för jag så usel dålig att svara på tipset. usch eftersom det handlar lite om x- t.ex xoflon  m.m.m.m. första var det liselott som vann med svar 11 rätt. tia rätt är tolk karin med sin barnbarn..
Sen har vi lite tävling olika saker .. kul att se dom ialllafall.. så vi är nöjda  ...


Den 28  nov 1009-

Jag hade främmande här hemma hos mig .. då kom hela familjen riis och lundström från sthlm , familjen riis med sin lilla gosse,  två par riis som kom med.. kul hos mig .. vi åt smörgåstårta ser här  gotti gotti...
sen åt vi glasstårta med två ljus.så linnea får blåsa ut ljuset ser här

sen öppna linnea paket för hon fyller ju 2 år i 20 nov men får paket av 0ss och morfar och morbror jonas med fam. se här linnea öppna paket.   var ivrigt att öppna paket.. hihi
sen ser vi bara på nya bäbis som är kusin till linnea . han heter wiliam gulligt. ser här bara 2  veckor gammal gullig.. 

sen åker jag med mona med ola och linnea bil till farmor hem  ser här tillsammns ,  linnea vill inte men ändå tillsammans . kul se dom farmor som är 89 år gammal ska blir 90 i januari ojoj så stark och pigg  som baka fortfarnade goda bullar.. 

sen kör dom mig till wadköping för kvinnogillet har julcafe varje år .. så jag kom lite sen dit.. men gick bra iallafall som tur att jag vann en lott och fick fin ljustaket ser här ..  
är det inte fint .

japp sagan är slut.

nu har det hänt!

Nu har jag blivit farrmor till en liten gosse .Han födde den 14 november  kom i världen.. Han väger 3340 gr och 49 cm  lång . så liten grabb ojojojoj.. jag var och hälsa på dom.. oj jag fick båra liten gosse vad gullig han är .. Han ska heta William..  här foto ser den ut
 några timma efter förlossning,

Idag fyller lea 2 år .. just nu leas mamma i finland..  så det är bara ola hemma med linnea..kanske har dom barnkalas nu hemma hos dom.. vet jag inte .. jag tänker ringa till dom men det ser inte ola i msn än  mmmmm jag tänker gratta henne  men ack nej ingen svar i msn och dom har inte eller bildtelefon.. ack nej .. men dom kommer hit den 28 nov istället ..

Vi har köpt nya möbler . soffan 2 och 3 sits soffan och bord  och matsalbord med 6 stolarna  . vi köpte  den i tre veckorsen.. så alla får platsen i matsal.. vi ska fira för lea och william.

I tre veckorsen  tog jag spruta för svininfluensa  . ska ha andra igen skulle i måndags men det blev snopet  vi står i kö i 1  och halv timma i kö sen sa hon att andra spruta kommer om veckan 48 .. puh  vi har stått där förlora timmar.. istället åke vi till bw i hovsta.. för dom invigda för ny ommöblerade   i bw men vi tycker det är lite synd för det finns inte längre  restauramg uppe.. buhhhhhäää synd.. vi som sugen på kaffe men gick till korvbaren istället och drack kaffe men luften var lite kallt.. usch.. sen åkte  vi  buss hem . vad skömt att vara hemma igen.  nu på måndag ska vi ha spruta igen ..


japp sagan är slut .........