53 och ålandresan!

hejjjjjjj !
Ja det var längesen jag skriver lite här på bloggen.. nu har det hänt nånting iallafall. det var ju lite men ej så mycket att berätta iallafall..
ja den 31 aug fyller jag år  så jag bjuder lite vänner så jag bjöd smörgåstårta med läsk eller öl eller kaffe.. men det var så god smörgås som jag är så avgudar i smörgåsaffär nära clubb 700 .. där det där är bästa i världens goda .. men lite dyrt ja ack ja.. det är ju bara en gång om året iallafall.. hihi

den 2 september 2009.

Vi pensionärträff har rest till ålandresan  . kul att vara där i ålandresa .. vi åkte kl 12 från örebro och är framme halv  fem tror jag  glömt tiden .vi fick vänta lite  för båten har inte kommit så drack vi kaffe och bullar som vi alla var sugna kaffe.. ojojj vad gott med kaffe . båten går kl 18.00. starta från sthlm .  halv sju åt vi i buffe . vi åt rejält  med maten det var gott  med den . vi är så mätta  och slöa. sen går vi ner till taxfree och titta lite där  och köpte lite också..  och sätt vi i hallen och prata och prata hela tiden tills vi går och sova. vi är trötta kvällen..  på morron halv sju vakna vi ´sen går till resturang och äter frukost det så väldig mycket att välja frukost  gotti  gott med kaffe.. sen vi går ut och tittta lite omkring i båten ..  sen in i taxfree igen och titta jag köpte inte  för jag har köpte igår. nu får den räcka..   sen vi sitter i hallen som sitter i kalllas fåtölj.. men det är inte men sitter där och titta i fönster när båten går.. jag har ju varit i relax och koppla av i bubblar  skönt  jag tar med min egen baddräkt.  härlig ! framme till sthlm halv fyra  sen åkte vi hem buhäääää.. vi vill stanna där.. men ack.på lunch sprida alla pensionär var dom ska äta  . jag och anneli sätt en annan restuarang och  vi första gången  ätit hummern.  det var gott  jag har drömt att äta hummer nu äntligen äter jag  ojoj vilket upplägg för hummer  med mässviss isbitar och citron runt om hummer fan jag har glömt att fotografera detta  synd! ja ghar inte tänkt på den..  men iallafall vi fick den .. gotti. nej.. det var regn när vi kom fram till örebro. usch  jag var för trött  har inte kunder bra sova i natt.. jag har glömt kvar handväska i bussen   vi fick ringa till vikinglinjen  men den har öppet klockan var 10  så min gubbe ringa dit och dom sa att det finns kvar handväska så han hämta den  sen hem lämna sen han sticka iväg till jobbet. snäll av min lillla gubbe.. jag sakna detta väska för allt finns där . puh! ingen stulet. turligen att bussen går sista för kvällen.. puh!.. ja nu ser ni här bilden . dreglar inte smörgåstårta!

 mums !            hummer!  efterrätt frukt med vaniljglass. mums!  här sitter vi vid fönster  och prata och prata innan vi går och lägga oss..sagan är slut!