påskhelgen!

     Långfredag påsk!
vi hade pensionärklubb som har rolig tillsammans och åt i resturang son heter sign . vi åt påskmat det var verklig gott och vi bliv mätt  så efterrätt var det rulltårta med grädde och kaffe. så kom en tant som klär  påskkärring ser här foto . vad hon är kul med lampskärm som hatt.. hon överaskade oss i restaurang.  sen vi spela bingo . hon som klär vann två ggr  i bingo sen jag vann sista bingo  fick 100 kr  turlig för mig . 
                      
Påskafton !

Jag var hos min dotter  i kumla  och sova över där och jag busar min lilla barnbarn lea.  vi åt påskmat  då kom morfar och bonusmormor och farmor till lea . vi tillsammans åt påskmat. sen åkte dom hem . ser mamma lär och läsa för henne och hon försöker förstår men inte än har hon fatta..
Påskdagen!

Var bara hemma hela dan och slöar  och koppla av hemma skönt. inte speciellt  bara hemma!

Påskannansdagen!

Jag och en kompis var hos en bekant som vi blir inbjudan hem till henne i glanshammar.. men vi tar var sin mat t.ex  min kompis som heter maria hon tar förrätt och jag tar efterätt  och hon som bor där heter ingabritt tar varmrätt  sen en kille som heter per tar kvällrätt ostbricka. det var gott .. vi spelar plumpspel det var kul .  ser här vi dricka kaffe och prata  och prata och prata bla bla bla hela kvällen ojsan tiden går fort gick hem halv  ca 10 tiden kväll.. titta  här !


dom har så fin hus en plan hus ska bygga svimmningpol  . vilket lyx.. hihi . japp

sagan är slut!

               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback